ELSA Antwerp
Loading Events

Events for 16 November 2020

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

Ongoing

9 November 2020 @ 08:00 - 20 November 2020 @ 22:00
€10

ELSA Antwerpen steunt De Zelfmoordlijn!
Mensen verliezen hun job, hebben nog weinig sociale contacten, verliezen een dierbare, voelen zich alleen, ... Meer dan ooit is het van kapitaal belang om aandacht te besteden aan het mentale welzijn van de mens in deze coronatijden.
Precies daarom vinden wij het bij ELSA Antwerpen belangrijk de Zelfmoordlijn te ondersteunen in hun prachtige missie rond mentale gezondheid.
Zin om je steentje (lees: chocolaatje) bij te dragen?
Schaf dan onmiddellijk ons overheerlijke Kerstpakket van Côte D’or (€10) aan en maak niet alleen jezelf, maar ook de vrijwilligers van de Zelfmoordlijn gelukkig!
Inbegrepen:
* Côte d’Or reep melk met nootjes 45g
* Côte d’Or reep Dessert 45g
* Côte d’Or Bouchée melk 4-pack 100g
* Côte d’Or Nougatti 30g
* Côte d’Or tablet melk 150g
* Côte d’Or smeerpasta Noir de Noir
De pakketjes zullen worden geleverd door jullie favoriete bestuursleden begin december, wanneer de maatregelen dit normaal gezien zullen toelaten.
Bestellen kan via: https://forms.gle/RZDFjhjt4fXpNzif6
Aan zij die chocolade minder hoog in het vaandel dragen, maar toch graag een vrije bijdrage leveren ten voordele van de Zelfmoordlijn, gelieve dit te doen op volgend rekeningnummer: BE10 7360 6436 3204 (ELSA Antwerpen) met als mededeling: “Naam + Vrije bijdrage Zelfmoordlijn”
En denk eraan: calories don’t count wanneer het op een goed doel aankomt!
Heb je vragen over zelfdoding? Zit je niet goed in je vel? Neem dan gratis contact op met de Zelfmoordlijn op het nummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be.

Find out more »

ELSA Charity Event

9 November 2020 @ 08:00 - 20 November 2020 @ 22:00
€10

ELSA Antwerpen steunt De Zelfmoordlijn! Mensen verliezen hun job, hebben nog weinig sociale contacten, verliezen een dierbare, voelen zich alleen, ... Meer dan ooit is het van kapitaal belang om aandacht te besteden aan het mentale welzijn van de mens in deze coronatijden. Precies daarom vinden wij het bij ELSA Antwerpen belangrijk de Zelfmoordlijn te […]

Find out more »
+ Export Events