Het bestuur van 2020-2021

Klik op de foto om naar het LinkedIn-profiel te gaan

Axel De Hoon

President

Axel is de President van ELSA Antwerpen voor komend academiejaar. Hij is 21 jaar en begint aan zijn master in de rechten met een focus op het ondernemingsrecht. Naast zijn studies volgt hij nauwgezet de actualiteit en de politiek. Zijn doel voor komend academiejaar is om ELSA verder uit te bouwen op enerzijds studentikoos en anderzijds professioneel vlak. Zijn eerdere ervaringen als PR-Member en later Vice President -Seminars & Conferences zullen hem hier ongetwijfeld bij helpen.

Siene Wilmssen

Secretary General

Siene is 20 jaar en begint aan haar derde bachelor in de Rechten. Voor het tweede jaar op rij zal ze zich ontfermen over de interne werking als Secretary-General. Structuur, transparante communicatie en efficiëntie zullen daarbij de basis van haar aanpak vormen. Daarnaast hecht Siene veel belang aan het actief samenwerken als hecht team. The truth is that teamwork is at the heart of great achievement. Daarom zal ze ook dit jaar inzetten op een sterke onderlinge samenwerking die zal resulteren in een hechte vriendengroep. 

Amber Coone

Treasurer

Amber is 22 jaar en begint aan haar tweede jaar binnen ELSA. Na een jaar kennis te hebben gemaakt met het internationale aspect van ELSA als director Summer School, gaat ze nu een nieuwe uitdaging aan als treasurer. Dit is niet verwonderlijk aangezien Amber een sterke interesse heeft in het fiscaal- en ondernemingsrecht. Eigenschappen zoals stiptheid, orde en eerlijkheid zijn dan ook op haar lijf geschreven. Ze is er van overtuigd dat deze functie een echte verrijking zal zijn en ze zal dan ook altijd met een glimlach voor iedereen klaarstaan.

Lorena Cabrejos

Vice President - Academic Activities

Lorena is 21 jaar en begint aan haar eerste master. Na een jaartje ervaring op te doen als Director PR is ze helemaal klaargestoomd om de functie Vice President Academic Activities op zich te nemen. Als VP AA wil Lorena de rechtenstudenten helpen met het ontwikkelen van een academische carrière door het organiseren van verscheidene evenementen waaronder de Codexworkshop en de Antwerp Law Jobdays. Verder kijkt ze er enorm naar uit om nogmaals deel uit te maken van de hechte vriendengroep die ELSA Antwerpen is.

Pieter Vermeulen

Vice President - Seminars & Conferences

Pieter is een masterstudent die het laatste jaar van de rechtenopleiding aanvat. Naast zijn studies neemt hij het mandaat van VP Seminars & Conferences op zich, waarvoor hij zich met enthousiasme en vastberadenheid zal inzetten. Pieter is erop gebrand de brug te slaan tussen theorie en praktijk dit jaar en heeft hiervoor reeds een aantal concrete ideeën. Tenslotte en niet in het minste, kijkt Pieter enorm hard uit om het komend jaar door te brengen met de rest van het bestuur en de reeds bestaande vriendschappen op scherp te stellen.

Margot Horowitz

Vice President - Marketing

Margot is 21 jaar en zit in haar tweede Bachelor Rechten en haar eerste jaar bij ELSA.
Zij zal zich dit jaar ontfermen over de functie van Vice-president marketing, wat niet verwonderlijk is, aangezien zij voor haar rechtenstudie in de creatieve sector zat. Na 6 jaar KSO en 2 jaar fotografie hoopt Margot op een mooie combinatie tussen de professionele wereld en de kunstwereld, en deze mix op ELSA te kunnen toepassen.Verder kijkt zij er ook naar uit om nauw samen te werken met de andere bestuursleden en er unieke vriendschappen aan over te houden.

Bas Stobbelaar

Vice President - Student Trainee Exchange Programme
Director Information Technology

Bas is 21 jaar en start zijn master in de Rechten aan de Universiteit Antwerpen met een focus op het ondernemingsrecht. Hij zal in zijn tweede jaar bij ELSA Antwerpen de functie van Director IT en Vice President – STEP vervullen. Bas wil zich op vlak van IT inzetten om de website toegankelijker te maken en de communicatie vlot te laten verlopen. Verder wil hij meer studenten warm maken om een unieke werkervaring mee te maken aan de hand van het STEP programma dat ELSA aanbiedt

Nawal El Abr

Director Public Relations

Nawal begint aan haar tweede jaar binnen ELSA Antwerpen als PR member. Ze hecht veel belang aan de goede relatie tussen ELSA en haar partners. Ze is dan ook vastberaden om in te zetten op heldere communicatie om de vlotte samenwerking te blijven garanderen. Daarnaast is ze enthousiast om weer een nieuw ELSA jaar met onvergetelijke momenten en nieuwe vriendschappen tegemoet te gaan

Hussein Dagher

Public Relations

Hussein is 21 jaar en begint dit jaar aan zijn master aan de Universiteit Antwerpen. Vorig jaar functioneerde hij als lid van het PR-comité binnen ELSA. Dit jaar neemt hij de verantwoordelijkheid van Director Public Relations op zich. Hij zal instaan voor een vlotte en heldere samenwerking met de verscheidene partners. Een relatie moet goed onderhouden worden, dat geldt ook bij bij onze partners. Naast zijn studies is Hussein ook actief in de diamantsector.

Elvis Musema

Public Relations

Elvis begint dit jaar aan zijn laatste bachelorjaar en aan zijn tweede jaar in het bestuur van ELSA Antwerpen. Na een succesvol jaar als PR-member besloot hij nogmaals voor deze functie te kiezen. Hij zal samen met de andere PR-members verantwoordelijk zijn voor een goede relatie tussen ELSA en haar partners.  Naast zijn studies is Elvis te vinden in een gym met zijn bokshandschoenen of aan het genieten van een leuke tijd met zijn vrienden.

Helena Adriaensen

Public Relations

Helena is 18 jaar en begint aan haar tweede Bachelor Rechten. Ze begint haar eerste jaar binnen ELSA als PR-Member. Ze zal hierbij mee instaan voor het contact met de partners. Communicatie en inzet vindt ze dan ook uiterst belangrijk. Ze hoopt nieuwe mensen te leren kennen en zich organisatorisch verder te ontplooien. Verder kijkt Helena er naar uit om deel uit te maken van deze vriendengroep en veel ervaringen op te doen.

Emma Laurijssen

Director Summerschool

Emma is 19 jaar en begint aan haar 2de Bachelor Rechten. Enthousiast als ze is, wil ze voluit gaan voor ELSA Antwerpen, waar ze een onvergetelijke studententijd wenst te beleven. Daar wil ze zich in het academiejaar 2020-2021 ten volle voor inzetten als Director SELS. Zo wil ze een degelijk en tegelijk gevarieerd programma voorzien waarbij de kandidaten van de Summer ELSA Antwerp Law School zich compleet kunnen ontplooien zowel op academisch als op sociaal vlak. Emma kijkt er enorm naar uit om kandidaten van diverse landen in onze Scheldestad te verwelkomen.

Julie Van Vaerenbergh

General Board Member

Julie zit in haar eerste master Rechten en heeft haar passie gevonden in het ondernemingsrecht en burgerlijk recht. Ze begint vol overtuiging aan haar tweede jaar in ELSA. Nadat ze de functie Vice President STEP op zich nam, zal ze zich dit jaar engageren als General Board Member. Dit reflecteert bovendien haar persoonlijkheid: zoveel mogelijk een handje helpen waar mogelijk. Ze zal zonder twijfel altijd met een glimlach voor je klaar staan. Toch zal ze STEP niet volledig loslaten, aangezien ze Bas zal begeleiden als Director Student Hunting. Vriendschap, professionaliteit en engagement zijn de drie waarden die Julie het voorbije ELSA-jaar zijn bijgebleven. Kortom, ook dit academiejaar blijft ELSA haar nauw aan het hart liggen.

Jan-Sebastiaan Janssens

General Board Member

Jan-Sebastiaan is 23, zit in zijn tweede master en begint aan zijn 2de jaar bij ELSA Antwerpen. Na een jaartje de functie VP AA te hebben uitgeoefend, zal hij zich dit jaar als General Board Member toeleggen op het ondersteunen van zijn medebestuursleden. Op academisch vlak is Jan-Sebastiaan gepassioneerd in zowel het ondernemingsrecht als het nationaal en Europees burgerlijk procesrecht en dispute resolution. Naast ELSA en de studies rechten, is hij een gepassioneerd golfer en zal je hem in zijn vrije tijd vaak terugvinden op de golfbaan.

Thibaut Verhofstede

General Board Member

Thibaut is een tweedejaars masterstudent met een passie voor ondernemings- burgerlijk en fiscaal recht. Na een bewogen en boeiend jaar als president, zal hij nog een jaar aanwezig blijven als algemeen bestuurslid. Op die manier kan hij zijn kennis doorgeven en de volgende generatie volledig klaarstomen. Daarnaast is ELSA ook een hechte vriendengroep, waar hij met veel plezier nog een laatste jaar in wil vertoeven. Zijn hobby’s variëren van voetbal en skiën tot gastronomie en gezellige terrassen. Een goede après-ski is voor hem dan ook the best of both worlds.

Julie Verheyen

General Board Member

Julie zit in haar tweede bachelor rechten en begint aan haar eerste jaar als lid van het ELSA bestuur. Ze is 18 jaar en met haar veelzijdige karakter versterkt zij het ELSA-team dit jaar als general board member. Met het oog op een nieuwe uitdaging hoopt ze met haar creatieve en sociale persoonlijkheid een meerwaarde te bieden en zichzelf verder te ontplooien.

14. Julie V

Maurice De Winter

General Board Member

Maurice is 19 jaar en start dit academiejaar in zijn 3e Bachelor Rechten. In zijn eerste jaar binnen ELSA Antwerpen hoopt hij zijn steentje te kunnen bijdragen als General Board Member. Het evenwicht van academische en ontspannende activiteiten is wat hem zo aanspreekt aan ELSA. Een gebalanceerde waaier aan evenementen is dan ook een troef waar hij zich zeker mee voor zal inzetten. Naast ELSA is Maurice ook een gepassioneerd animator bij Speelplein Lier en Kazou

Nicholas Borgmans

General Board Member

Nicholas is 21 jaar oud en begint aan zijn 3de bachelor in de rechten. Dit jaar begint hij aan zijn eerste jaar binnen ELSA-Antwerpen hij zal de functie van General Board Member uitoefenen. Hij kijkt er naar uit om ervaring op te doen en nieuwe relaties te ontwikkelen wat hij makkelijk zal kunnen door zijn vlotte omgang en zijn eerlijkheid. Daarnaast hoopt hij het bestuur door zijn positieve houding te ondersteunen en er met hen een onvergetelijk jaar van te maken