Team

Yoram Descheemaeker
President
Na een jaar als Treasurer werd Yoram de President van ELSA Antwerpen. Hij is een laatstejaars masterstudent die een specialisatie in het fiscale recht (UAntwerpen) volgt, met een voorliefde voor corporate tax. Als President is hij verantwoordelijk voor het managen van het bestuur, de externe relaties en de groei van ELSA Antwerpen.
LI
Yasir Gozcu
Secretary General
Yasir begint dit academiejaar aan zijn tweede jaar in het ELSA bestuur. Vorig jaar maakte hij deel uit van het Pr-team. Dit jaar zal hij de taak van Secretary General op zich nemen. Hij is ambitieus en wil daarom deze functie zo goed mogelijk vervullen. Zijn doel blijft om de kloof tussen de student en het professionele leven te verkleinen.
LI
Louise Stessens
Treasurer
Louise beheert als Treasurer de financiën van ELSA Antwerpen. Ze zit in haar 3de bachelor rechten en heeft een passie voor mensenrechten, internationaal en Europees recht en personen-en familierecht. Ze hoopt via haar engagement vooral het belang van het Europese en het internationale aspect van de hedendaagse (juridische) wereld dichter bij de Antwerpse studenten te brengen.
LI
Felix Wouters
Vice-President Academic Activities
Felix is een rechtenstudent aan de UAntwerpen van 20 jaar oud. Hij volgde het modeltraject en zit bijgevolg nu in 3de Bachelor. Als VP Academic Activities tracht hij zo hoogstaand mogelijke evenementen te organiseren voor de medestudenten. Daarbuiten is hij te vinden in het Antwerpse studentenleven en op het golfterrein.
Maxime Liebaert
Vice-President Seminars & Conferences
Maxime is 20 jaar en zit in zijn 3e Bachelor rechten. Hij is Vice-President Seminars & Conferences en zal aldus debatten en lezingen organiseren die zeer nauw aanleunen bij de actualiteit. Hiernaast zal hij ook mee instaan voor de ELSA Summer School. Naast zijn inspanningen voor ELSA werkt Maxime als semesterstagiair bij Reyns Advocaten en speelt hij hockey bij de Royal Victory Hockey Club te Edegem.
LI
Beth Grieten
Vice-President Marketing
Beth is 19 jaar en zit in haar 2de bachelor rechten. In haar vrije tijd is ze graag op een creatieve manier bezig (tekenen, schilderen,...). Vanaf dit jaar zal ze die creativiteit dan ook gebruiken om haar functie als VP Marketing binnen ELSA Antwerpen te vervullen. Daarnaast is Beth ook een echte dierenvriend en werkt ze in de vakanties op de kinderboerderij van haar mama.
LI
Isabel hazenbosch
Isabel is 20 jaar en zit in haar derde Bachelor Rechten. Ze maakt dit jaar deel uit van het ELSA-team als algemeen bestuurslid. Ze is internationaal gericht en zet zich daarom in voor de Summer Law School en het STEP-programma. Beide programma’s hebben als doel om ELSA Antwerpen internationaal meer op de kaart te zetten.
LI
Anton Dedecker
PR-Director
Anton is 21 jaar oud en begint aan zijn derde jaar rechten aan de Universiteit Antwerpen. Binnen het bestuur van ELSA Antwerpen zal hij de functie van PR-Director op zich nemen. Niet geheel onlogisch heeft Anton een grote passie voor recht, maar ook voor geschiedenis en voetbal. In zijn vrije tijd gaat deze vurige voetbalsupporter graag naar een match van ‘den Beerschot’ kijken.
LI
Nils Utens
PR-Director
Nils is 19 jaar en zit in zijn tweede Bachelor Rechten aan de UAntwerpen. Hij is gepassioneerd door het recht, de politiek en de actualiteit in zijn geheel. Dit jaar maakt hij deel uit van het PR-team.
LI
Anke Istace
PR-Director
Anke Istace is 21 jaar jong en masterstudente in de Rechten met een bijzondere interesse voor het ondernemingsrecht en het burgerlijk recht. Ze engageert zich binnen ELSA Antwerpen als PR-Director. Dit om studenten makkelijker in aanraking te doen komen met diverse kantoren en bedrijven en om op die manier ook zelf kennis te maken met het professionele leven. Naast een passie voor het recht, houdt ze zich in haar vrije tijd bezig met het bijspijkeren van haar talenkennis en met muziek.
LI
Lauranne Wouters
Summer Law School Director
Lauranne zit in haar derde Bachelor Rechten en is de hoofdverantwoordelijke van onze ‘Summer Law School’. Haar doel is, tijdens dit evenement, een leerrijke omgeving te creëren voor Europese studenten. Zij hecht hierbij veel belang aan het internationaal netwerken, waarvoor ELSA tenslotte bekend staat.
LI
Vincent Hasaers
General Board Member
Vincent is 22 jaar en heeft drie jaar rechten achter de rug. Hij is enorm geboeid door het internationale aspect van ELSA. Om deze reden heeft hij gekozen om zich dit jaar in te spannen voor het STEP-programma. Dit programma is de perfecte combinatie van enerzijds een internationale en anderzijds een professionele ervaring.
LI
Marlies Ecker
General Board Member
Marlies is 20 jaar en studeert al drie jaar rechten, waarvan één aan de Université de Namur en nu haar tweede jaar aan de UAntwerpen. Zij is algemeen bestuurslid en wil dit jaar onder zo veel mogelijk verschillende projecten haar schouders zetten. Zo zal zij o.a. meewerken aan de codex workshop, het galabal en de Summer School…
LI
Janice Wouters
General Board Member
Janice is 21 jaar en heeft 3 jaar rechten achter de rug. Ze hoopt dit jaar binnen ELSA Antwerpen vooral een brug te kunnen vormen tussen de studenten en het professionele leven en hierbij haar professioneel communicatieve vaardigheden te verbeteren. In haar vrije tijd is ze graag creatief bezig en is ze regelmatig te vinden in de Stadsschouwburg Antwerpen als jobstudent.
LI
Manon Van Wassenbergh
General Board Member
Manon is 19 jaar en zit in haar 2e bachelor rechten. Dit jaar neemt zij een algemene bestuursfunctie op zich. Ze zal helpen bij de interne werking van ELSA Antwerpen en haar steentje bijdragen aan de organisatie van verscheidene evenementen.
LI
Laure Maes
General Board Member
Laure zit in haar eerste Master Rechten en heeft gekozen voor de modules rechtshandhaving en ondernemingsrecht. Als algemeen bestuurslid wilt ze het team graag ondersteunen bij het organiseren van de verschillende evenementen en zo de (internationale) praktijk dichter bij de studenten brengen. Ze verkent graag de wereld en kijkt dan ook heel erg uit naar haar Erasmus tijdens het tweede semester. Verder is ze in haar vrije tijd een enthousiast sportster en houdt ze zich graag creatief bezig.
LI