24 en 25 november 2022
ANTWERP
Antwerp LawJobdays
Dankzij de Antwerp Law Jobdays worden de studenten dichter bij de kantoren gebracht en vice versa. Zo kan men tijdens de jobbeurs op een laagdrempelige manier een gesprek aangaan met het kantoor naar keuze.
Days
Hours
Minutes
Seconds
Antwerp Law Jobdays
Naar jaarlijkse gewoonte presenteert ELSA Antwerpen met trots de Antwerp Law Jobdays. De jobbeurs maakt het mogelijk om op een informele wijze de professionele en academische wereld samen te brengen. Enerzijds is het de perfecte kans voor studenten om hun CV te verrijken door stageplekken te bemachtigen bij verschillende advocatenkantoren, de staande en/of zittende magistratuur en zoveel meer. Anderzijds is de Antwerp Law Jobdays het moment waar de kantoren the race for talent verder zetten naar de geschikte stagiair om hun team te vervolledigen. Dankzij de Antwerp Law Jobdays worden de studenten dichter bij de kantoren gebracht en vice versa. Zo kan men tijdens de jobbeurs op een laagdrempelige manier een gesprek aangaan met het kantoor naar keuze. Dit aangename gesprek kan nadien verdergezet worden tijdens de Campus interviews.
Kantoren

Ben je als kantoor geïnteresseerd om deel te nemen aan de ALJ?

Locatie

Bekijk hier onze prachtige locatie, het Hof van Liere

Studenten

Maak kennis met de deelnemende kantoren

Blog

Klik hier om de ervaringen van de studenten te lezen

ALJ-site

Voor meer (praktische) informatie kan u terecht op de ALJ-site

Campus Interviews
Het gesprek dat tijdens de Antwerp Law Jobdays gevoerd werd, kan tijdens de Campus Interviews verdergezet worden. Dit jaar gaan de Campus Interviews door in de Antwerp Management School. Tijdens de Campus Interviews krijg je de kans op een bijkomend gesprek met het kantoor naar keuze waar je uw motivatie en interesse in het kantoor verder kan toelichten.
Newsletter
Join our e-newsletter list to follow closely all news.
Laatste berichten
November 23, 2022
November 23, 2022
November 23, 2022
Categories