ELSA ANTWERP JOBS DAY EVENT

Naar jaarlijkse gewoonte presenteert ELSA Antwerpen met trots de Antwerp Law Jobdays. De jobbeurs maakt het mogelijk om op een informele wijze de professionele en academische wereld samen tebrengen. Enerzijds is het de perfectekans voor studenten om hun CV te verrijken door stageplekken te bemachtigen bij verschillende advocatenkantoren, de staande en/of zittende magistratuur en zoveel meer.Anderzijds is de Antwerp Law Jobdays het moment waar de kantoren the race for talent verder zetten naar de geschikte stagiair om hun team te vervolledigen. Dankzij de Antwerp Law Jobdays worden de studenten dichter bij de kantoren gebracht en vice versa. Zo kan men tijdens de jobbeurs op een laagdrempelige manier een gesprek aangaan met het kantoor naar keuze. Dit aangename gesprek kan nadien verdergezet worden tijdens de Campus interviews.

Campus Interviews

Het gesprek dat tijdens de Antwerp Law Jobdays gevoerd werd, kan tijdens de Campus Interviews verdergezet worden. Dit jaar gaan de Campus Interviews door in de Antwerp Management School.

Tijdens de Campus Interviews krijg je de kans op een bijkomend gesprek met het kantoor naar keuze waar je uw motivatie en interesse in het kantoor verder kan toelichten.

    Photos
    Event Details