Het bestuur van 2021-2022

Klik op de foto om naar het LinkedIn-profiel te gaan

Siene Wilmssen

President

Siene is 21 jaar en vat haar laatste jaar in de Bacheloropleiding aan. Na zichzelf twee jaar met hart en ziel te ontfermen over de interne werking van ELSA Antwerpen als zijnde Secretary-General, zal ze komend academiejaar de functie van President voor haar rekening nemen. Haar doel is om, in samenwerking met het bestuur, de huidige standaard van ELSA Antwerpen te handhaven en zelfs te verfijnen. Structuur, transparante communicatie en permanente bereikbaarheid zullen daarbij de basis van haar aanpak vormen. Op academisch vlak heeft Siene een bijzondere interesse voor het Burgerlijk-, Fiscaal- en Medisch Recht. Naast de studies Rechten en ELSA, houdt ze ervan om haar vrije tijd te spenderen met vriendinnen.

Margot Horowitz

Secretary General

Margot is 22 jaar en begint aan haar derde bachelor in de Rechten. Na een jaartje ervaring op te hebben gedaan als Vice President Marketing is ze helemaal klaar voor de functie van Secretary-General. Het belangrijkste voor haar binnen deze functie, is een rode draad te kunnen vormen binnen het bestuur waarop iedereen kan terugvallen. Momenteel heeft Margot altijd het plezier van het studentenleven kunnen combineren met het serieuze, en dit zal zij doortrekken naar ELSA. Haar doel voor dit jaar? Een sterk bestuur en een nog hechtere vriendengroep.

Nicholas Borgmans

Treasurer

Nicholas is 22 jaar en begint aan zijn tweede jaar binnen ELSA. Na een jaar kennis te hebben gemaakt met de algemene werking van ELSA als general board member, gaat hij nu een nieuwe uitdaging aan als treasurer. Dit is niet verwonderlijk aangezien hij een sterke interesse heeft in het fiscaal- en ondernemingsrecht, dat zijn ook zijn gekozen modules in zijn master. Eigenschappen zoals stiptheid, orde en eerlijkheid zijn dan ook op zijn lijf geschreven.

Karel Hertoghs

Vice President - Academic Activities

Maurice De Winter

Vice President - Seminars & Conferences

Maurice is 20 jaar, begint aan zijn eerste master en heeft een heel brede interesse in het recht. Dit jaar zal hij de lezingen en debatten in goede banen proberen leiden en te voorzien in een zo divers mogelijk aanbod aan gastsprekers. Hiervoor zal hij beroep doen op zijn doorzettingsvermogen en creativiteit. Maurice kijkt enorm hard uit naar een nieuw “gewoon” academiejaar met een gezonde mix tussen academische en studentikoze activiteiten.

Nawal El Abr

Vice President - Marketing

Guido Platteau

Vice President - Student Trainee Exchange Programme

Guido is 21 jaar en zit in de derde bachelor rechten. Hij begint aan zijn eerste jaar bij ELSA Antwerpen met de functie VP-STEP. Niet enkel het internationale karakter, maar ook het rechtsreeks contact leggen met ambitieuze rechtenstudenten is iets wat hem erg aansprak. Het zal voor hem een boeiend en leerrijk jaar worden waarin hij hoopt een positieve bijdrage te leveren aan het ELSA-TEAM.

Helena Adriaensen

Director Public Relations

Helena zit in haar derde Bachelor Rechten en begint aan haar tweede jaar binnen het ELSA bestuur. Na een jaar de functie van PR-Member op zich te nemen, is ze helemaal klaar gestoomd om de functie van Director PR uit te oefenen. Hierbij zal ze instaan voor de samenwerking en communicatie met de partners. Ze kijkt er dan ook naar uit om samen te werken met het PR-Team en natuurlijk ook het hele bestuur.
 

Alicja Olszewska

Public Relations

Alicja, 21 jaar oud, start aan haar avontuur in het ELSA bestuur. Dit jaar zal ze de functie van PR-member uitoefenen. Ze hecht veel belang aan communicatie met de partners en tracht deze op de meest gunstige manier te bevorderen. Ook is Alicja actief in verschillende werkgroepen om hier en daar wat te helpen bij het organiseren van allerlei evenementen. Alicja kijkt al uit naar haar eerste bestuursjaar en hoopt op hechte vriendschappen en memorabele momenten!
 

Kyle Ginsburg

Public Relations

Kyle is een bachelorstudent die het tweede jaar van de rechtenopleiding aanvat. Voor zijn eerste jaar binnen ELSA, zal hij zich ontfermen over de functie PR-Member. Binnen deze positie zal hij instaan voor de goede samenwerking en heldere communicatie met onze diverse partners. Kyle heeft een internationale achtergrond, is deels woonachtig in het buitenland en spreekt maar liefst 4 talen. Qua karakter is hij ambitieus, eerlijk en grensverleggend. Naast zijn studies is hij ook actief in de vaarwereld als schipper. Met hem in het team zullen onze partners zeker in goede handen zijn.

Lore Roggeman

Director Trips

Lore is 21 jaar en begint aan haar derde bachelor rechten. In haar eerste jaar als bestuurslid bij ELSA Antwerpen zal ze de functie van Director Trips opnemen. Ze is verantwoordelijk en wil graag de wereld ontdekken, deze functie zal ze dus met veel plezier vervullen. Daarnaast is ze benieuwd om te leren wat alle andere functies inhouden om al eens te bedenken waar haar ambities zullen liggen. Lore kijkt er naar uit om via ELSA veel nieuwe mensen te ontmoeten en ook binnen het bestuur nieuwe vriendschappen te sluiten.

Bas Stobbelaar

General Board Member

Bas is een tweede masterstudent van 22 jaar en zit reeds in voor zijn derde jaar bij ELSA Antwerpen. Hij zal dit jaar het bestuur in het algemeen bestaan als General Board Member. Hij draagt echter zijn steentje bij de organisatie van de jaarlijkse jobbeurs. Op academisch vlak specialiseert hij zich in het Ondernemingsrecht. Zijn voorgaande ervaring als Director IT weerspiegelt zich ook in zijn thesis onderwerp “legal tech in de advocatuur”.

Lorena Cabrejos Villarroel

General Board Member

Lorena is een tweede masterstudente van 22 jaar en zit reeds voor haar derde jaar bij ELSA Antwerpen. Na een druk jaar als Vice-President Academic Activities wil Lorena de rest van het bestuur ondersteunen bij het organiseren van verschillende evenementen als General Board Member. Zo organiseerde ze reeds de openingsreceptie, maar steekt ze ook een handje toe bij de jaarlijkse jobbeurs etc. Tijdens het tweede semester gaat Lorena op uitwisseling naar het prachtige Stellenbosch in Zuid-Afrika. Ook van daaruit zal ze het bestuur ondersteunen waar mogelijk. Verder kijkt ze er enorm naar uit om nogmaals deel uit te maken van de hechte vriendengroep die ELSA Antwerpen is

Julie Rochtus

General Board Member

Julie is 19 jaar en begint aan haar 2de bachelor in de rechten alsook haar eerste jaar in ELSA. Deze veelzijdige kameleon neemt de taak van general board member op zich. De perfecte functie om het reilen en zeilen binnen ELSA te ontdekken. Verder hoopt ze zich nog verder te ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Onder het motto “teamwork makes the dreamwork” hoopt Julie door middel van vlotte communicatie er een memorabel jaar van te maken!
 

Elvis Musema

General Board Member

Emma Laurijssen

General Board Member

Emma, 20 jaar oud, gaat naar 3de bachelor en start haar tweede jaar binnen het ELSA-bestuur. Na vorig jaar dienst te hebben gedaan als Director Summer School is ze helemaal klaar om dit jaar haar steentje bij te dragen in het PR-team. Ze kijkt er ten zeerste naar uit om veel bij te leren met deze functie alsook om wondermooie momenten met het ELSA-bestuur te beleven.

Jonathan Sztejter

General Board Member

Hussein Dagher

General Board Member

Hussein is een 22-jarige masterstudent aan de Universiteit Antwerpen waar hij zich specialiseert in het Ondernemingsrecht. Daarnaast zal hij zijn 2de masterjaar aan de UA combineren met een postgraduaat Executive Programme Corporate Finance aan de EHSAL Management School. Naast zijn studies houdt hij zich bezig in de diamantsector en geniet hij van culinaire ervaringen met vrienden.